За нас

Дейност

Фирма „Адара Инженеринг” ЕООД е създадена през 2004 г.

Дейността на фирмата е в четири основни направления:

9

вакуум-помпи и системи

9

водни помпи и помпени системи

9

специални помпи

9

автоматика ниско и средно напрежение

За фирмата

Адара Инженеринг“ ЕООД разполага с офис, склад и работилница в град София, както и регионални офиси в гр. Пловдив, гр. Бургас, гр. Русе, гр. Варна и гр. Стара Загора. Екипът се състои от висококвалифицирани специалисти, които са на Ваше разположение за технически консултации, проблеми и възникнали въпроси. Фирмата предоставя на своите клиенти необходимата техническа документация, каталози и брошури, както и периодично организира презентации за производствените гами на изделията и новите продукти.

Ние ви предлагаме атрактивни цени, богата гама висококачествени продукти, коректно и приятно обслужване и бихме се радвали на интерес от Ваша страна към бъдещо бизнес сътрудничество

Официален представител на BUSCH

Фирма “Адара Инженеринг” ЕООД е официален представител за България на европейския лидер на вакуум-помпи и системи, немската фирма BUSCH.Продуктите произвеждани от BUSCH са предназначени за създаване и поддържане на индустриален /груб и фин/ вакуум. Помпите намират приложение в хранително-вкусовата, печатарската, химическата, фармацевтичната, металургичната, дървопреработвателната и текстилната промишленост. Освен това помпите на BUSCH се използват като елементи от модулни системи в медицината и електрониката. Вакуум-помпите с марката BUSCH са надеждни,компактни, лесни за поддръжка и с висока енергоефективност.

Направление “Водни помпи” обхваща търговия и инженеринг на водни помпи и системи за:

9

отопление и климатизация

9

отводняване, отпадни води и пречисвателни съоръжения

9

водоснабдяване и напояване

9

специални помпи за промишлеността

9

хидрофорни и бустер системи за повишаване на налягането

Вносител и партньор на GRUNDFOS

Вносител, партньор и оторизиран дистрибутор е на световния концерн за водни помпи и помпени системи GRUNDFOS.

Партньор на ARGAL

Специалните помпи са на италианският партньор на фирмата – ARGAL.Тези помпи са с корпуси от композит и други технически сплави, приложими за индустриални цели там, където не могат да се използват помпи с метален корпус. Прилагат се за флуди като киселини, основи, соли, солени разтвори, морска вода и др. Конструкциите на помпите са различни и могат да се произвеждат съобразно индивидуалните потребности на клиента, биват: близкокуплирани, с удължен куплунг, с куплунг от стомана, с двойна мембрана и др.

Партньор на Schneider Electric

Автоматиката, която фирмата предлага включва елементи за промишлена и сградна автоматизация, електрически табла за управление, контрол и защита, настройка на честотни регулатори и софтстартери, програмиране на контролери и др. Партньор е на френската фирма Schneider Electric.

Партньор на Victaulic

Елементи за противопожарни системи: Съединителни скоби и фитинги за тръби; кранове, клапани и аксесоари; КСК усторйства и аксесоари; спринклери, гъвкави връзки и аксеосари; инструменти и машини за обработка на тръби

Сервиз

„Адара Инженеринг” ЕООД осигурява гаранционен и извънгаранционен сервиз на всички предлагани от нея изделия.

Description of the image